Skip to main content

Update: Startblok in tijden van Corona

By 26-03-2020Nieuws

Ook op Startblok Riekerhaven hebben we te maken met de corona-uitbraak. Hoewel er (gelukkig) nog geen bevestigde gevallen zijn, en onze bewoners jongeren zijn, nemen wij de situatie wel zeer serieus.

Daarom zijn sinds half maart al onze officiële samenkomsten afgelast. Dat wil zeggen dat wij op dit moment geen bezoek ontvangen, de spreekuren op kantoor zijn opgeheven en alle activiteiten van Stichting Actief! tijdelijk zijn opgeheven.

We hebben deze beslissing genomen, niet alleen uit zorg voor onze eigen bewoners, maar ook vooral om de gezondheid van ouderen en kwetsbaren binnen de samenleving te beschermen.
Het beheerteam van Startblok Riekerhaven werkt zo veel mogelijk vanuit huis en is bereikbaar via e-mail: info@startblokriekerhaven.nl

We werken er hard aan onze community ook in deze uitdagende tijden te behouden en gelukkig zien we ook initatieven bij onze bewoners. Zo zijn er al meerdere Whatsappgroepen en videobelkanalen aangemaakt waar bewoners met elkaar praten en zien we veel mensen op 1.5 afstand met elkaar praten als ze elkaar tegen komen in onze gezamenlijke ruimtes.
We proberen zo veel mogelijk om al onze bewoners op de hoogte te houden van de huidige ontwikkelingen. Daarom hebben we posters met afbeeldingen en vertalingen in het Arabisch en Tigrinya op elke gang gehangen.

Heb jij tips voor ons hoe we iedereen kunnen bereiken óf onze community nog beter kunnen stimuleren? Mail dan vooral naar info@startblokriekerhaven.nl
We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in de komende periode. We ontvangen jullie graag weer zodra de situatie er wat beter voor staat!