Skip to main content

Het Startblok bestaat uit 405 modulaire wooneenheden, waarvan 303 zelfstandige studio’s en 102 onzelfstandige kamers die zich in drie- of vierkamerappartementen bevinden. De woonruimtes zijn niet gemeubileerd en/of gestoffeerd.

Studio’s

De 463 studio’s hebben een oppervlakte van ongeveer 23m2 en hebben allemaal een eigen keukenblok en badkamer. Daarnaast is er per woongroep ook een gezamenlijke woonkamer aanwezig, zodat er ruimte is voor activiteiten met je woongroep!

De huurprijs verschilt per studio, maar ligt rond de : €480,- per maand
inclusief €106,75 servicekosten (verwarming, elektra, water, internet)

  • De studio’s zijn zelfstandige wooneenheden. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de huurder.

kamers

Kamers (in appartementen)

De 102 kamers hebben een oppervlakte van ongeveer 12m2 of 14m2 en bevinden zich in 42 driekamerappartementen en 6 vierkamerappartementen.

Je woont met zijn tweeën, bijvoorbeeld met een vriend of vriendin, in een driekamerappartement met gezamenlijke woonkamer/keuken, douche en toilet, of met zijn drieën, bijvoorbeeld met een vriend of vriendin en een statushouder, in een vierkamerappartement met gezamenlijke woonkamer/keuken, douche en toilet. In de online vragenlijst waar je na de infobijeenkomst je motivatie in opgeeft, kun je je voorkeur voor het type woonruimte aangeven.

Huurprijzen van de kamers verschillen per appartement. Dit ligt tussen de €480,- en €520,-. Dit is inclusief €115,- servicekosten. 

  • Let op: de kamers in de appartementen gelden als onzelfstandige wooneenheden. De mogelijkheden om huurtoeslag aan te vragen zijn hierdoor beperkt.

plattegrond 2kamers startblok-page-0013-kamerappartement voor 2 personen

plattegrond 3kamers startblok-page-001
 4-kamerappartement (voor 3 personen)

“Bewoners vormen samen één groep door een gezamenlijk doel: elkaar een springplank bieden naar een mooiere toekomst!”

Fleur, bewoner

 Word bewoner van het Startblok