Skip to main content

Meet the team: Myrna

By 28-06-2023Bewoners

Mijn naam is Myrna, ik ben 27 jaar oud. Ik ben geboren op het zonnige eiland Aruba. Ik ben Community Builder sinds januari 2023. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn studie softwareontwikkeling en ik hoop dat ik in staat ben om software te implementeren met mijn verlangen om iedereen waarmee ik in contact kom te helpen.

Ik woon sinds oktober 2021 op startblok en de reden dat ik hier ben komen wonen is om mij persoonlijke ontwikkeling te oefenen door socialer te worden en open te staan voor nieuwe mensen, connecties en ervaringen. Door een community builder te worden doe ik dat niet alleen voor mezelf maar ook voor iedereen die op Startblok woont en zich wil ontwikkelen en groeien, zodat ze aan de volgende fase van hun leven kunnen beginnen.
Voordat ik als Community Builder bij startblok begon, heb ik op verschillende plaatsen gewerkt, waaronder Mandara spa op Aruba, Domino’s pizza en verschillende retail- en verkoopbanen. Ik heb ook vrijwilligerswerk gedaan voor de paralympische spelen, dierenasiel, kunstbeurs Aruba, ouderen bezoeken die eenzaamheid ervaren, en kinderen leren hoe ze computerspellen kunnen maken en programmeren.

In mijn vrije tijd volg ik graag paaldanslessen, bezoek ik graag musea, ga ik graag naar concerten van artiesten die ik aanbid, kijk ik naar anime, reis ik, hang ik rond met mijn vrienden, doe ik modellenwerk en op pad naar nieuwe ervaringen te ontdekken. Ik probeer mezelf bezig te houden omdat ik merk dat het leven voor mij aangenamer wordt.