Skip to main content

Meet the team: Sean

By 28-06-2023Bewoners

Mijn is Sean Merkx. Ik ben 25 jaar en ik werk sinds eind januari 2023 als community builder. Sinds ik bij Riekerhaven kwam te wonen wou ik zien tot hoever ik mijn persoonlijke groei kon schoppen en zag dat Riekerhaven dit met open armen ontving.

Door die reden wil ik graag mijn steentje bijdragen om zo goed mogelijk mee te helpen om het concept van onze community verder te brengen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met activiteiten zoals: 3d design, films kijken, veel muziek luisteren en gamen. Ook ben ik graag bezig met kleding en probeer ik goed mijn best om in de wereld van fashion door te groeien.

Verder hou ik van een mocha latte met vegan melk, klagen over te harde muziek in een club, lange strandwandelingen op een woensdagavond en analyses video’s kijken over as the world turns.