Skip to main content

Nieuw technisch manager: Timo

By 11-06-2019juni 19th, 2019Nieuws

De meeste Startblokkers zullen Marvin wel kennen: de uitgesproken technisch manager die geen feestje voorbij liet gaan om zijn liefde voor Nederlandse muziek te benadrukken. Na tijden van trouwe dienst, verlaat Marvin het Startblok zelfbeheerteam om bij De Key aan de slag te gaan.

Wie er in zijn voetsporen gaat treden? Timo. Ook Timo is al bekend bij veel Startblokkers, als betrokkene van het eerste uur én sinds kort als vice-voorzitter van Startblok Actief!. Nu komt daar dus de functie van technisch manager bij.

“Sinds dag 1 van Startblok ben ik actief in het technisch beheer van Startblok Riekerhaven. Vanaf het begin was ik al hartstikke enthousiast over Startblok Riekerhaven en wilde dan ook meteen een steentje bijdragen. Al bijna drie jaar lang zie je mij daarom zo nu en dan over het terrein lopen met een boormachine in mijn hand. 

Wat ik altijd leuk heb gevonden aan het technisch beheer, is dat je veel contact maakt met je buren en altijd een inzicht krijg van hoe iemand woont en leeft. Dat gaat vaak gepaard met een hoop gastvrijheid en blije reacties. Dat zorgt ervoor dat mijn werk leuk blijft. 
Naast het klussen in woningen heb ik ook veel mogen bijdragen aan de gemeenschappelijke plekken. Zo heb ik samen met de rest van het technische team veel gedaan aan het terras, het clubhuis en de boomhut plek. Naar mijn idee zijn dit projecten geweest die hebben bijgedragen aan een gevoel van cohesie en gezelligheid. Dit vind ik erg belangrijk, dus het doet mij goed dat ik daar een steentje aan bij heb kunnen dragen.
Dan nu na bijna drie jaar neem ik het stokje over van Marvin, en word ik technisch manager op Startblok Riekerhaven. Ik ken mijn weg in en rondom het technisch beheer ondertussen behoorlijk goed, dus ik verwacht weinig problemen. Ik heb er zin in en zal mijn best doen. Ik hoop dat ik voor alle bewoners hier een belangrijke rol kan spelen op het gebied van fijn wonen. “
En, Timo is hard op zoek naar bewoners die hem willen helpen!

Het klusteam van Riekerhaven zoekt nieuwe klussers! Ben jij handig, heb jij graag meer contact met je buren en wil jij graag rond de 6 uur per week bijwerken wanneer jij dat zelf wilt? Dan is dit een baantje voor jou. Je mag zelf bepalen wanneer je werkt. Wij hebben een lijst klusjes waaruit wij werken die wij iedere week weg willen werken. De ene week is er meer te doen dan de andere week. Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover.

Heb je vragen? Kom gerust een keertje langs op kantoor of mail naar onderhoud@startblokriekerhaven.nl.

Ps: benieuwd naar wat de andere functies in het zelfbeheer inhouden? Lees dan meer op de pagina ‘Zelfbeheer’