Skip to main content

Achter de Schermen bij: Startblok Actief!

Hallo allemaal! Voor degenen die ons nog niet kennen: wij zijn de activiteitencommissie van Startblok. Sinds augustus zijn wij een stichting geworden. Op deze manier kunnen wij onafhankelijk werken van partners als de Key en de gemeente. Zo kunnen Startblokkers via ons feestjes en andere activiteiten op hun eigen manier organiseren en uitvoeren.

Wat hebben Startblokkers aan ons?

Als Startblokkers een activiteit of project willen organiseren, of als zij willen dat een partij van buitenaf dit doet, kunnen wij hen daarbij helpen. Wij helpen ze onder andere met de financiën, het vinden van organisatoren van buiten Startblok, en wij kunnen het clubhuis en het Startblok terrein ter beschikking stellen. Activiteiten kunnen voor heel Startblok georganiseerd worden, maar het clubhuis kan ook privé gehuurd worden.

Waar zijn wij nu mee bezig?

De laatste tijd hebben er wat veranderingen plaatsgevonden in de werkzaamheden van de activiteitencommissie, zoals minder clubhuis cafés en feestjes. Dit komt omdat wij achter de schermen druk bezig zijn met het aanpassen van de structuur van de activiteitencommissie. We zijn onder andere bezig met het verbouwen van het clubhuis, het verbeteren van het clubhuis beheer, en een duidelijkere communicatie naar Startblokkers, het beheerteam en daarbuiten.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wilt u ons helpen met onze activiteiten en projecten, of heeft u een vraag? Mail ons op actief@startblok.amsterdam. Hier kunt u ons ook bereiken voor een persoonlijke afspraak.