Skip to main content

Meet the team: Jasmine

By 05-08-2020oktober 14th, 2022Bewoners

Jasmine

 

Jasmine woont sinds december 2021 op Startblok Riekerhaven en begon te werken als beheerder huurzaken in januari 2022. Ze studeert Toegepaste Psychologie en naast haar studie volgt ze iedere week danslessen bij Darebels. Ze is nog een dans trainee en is in Maart 2022 begonnen.
Met haar studie kan ze op verschillende plekken stagelopen. Wat ze precies wil gaan doen weet ze nog niet, maar ze weet zeker dat ze mensen wil ondersteunen in hun moeilijke periode zodat ze daarna op eigen benen kunnen staan.

Samen met een actieve bewoner had ze in maart 2022 Unit Team gevormd voor bewoners die zich niet gehoord en/of veilig voelen in onze community. Daarnaast zijn meerdere bewoners in het team gekomen met verschillende ideeën voor inclusiviteit op Riekerhaven. Xena, ook een bewoner en PR & Communicatie van Startblok Riekerhaven, draagt bij in Unit Team.
Beiden moedigen bewoners aan om de verandering te zijn die ze in onze gemeenschap willen zien. Met steun van de groep kunnen bewoners voor zichzelf opkomen en activiteiten of veilige plekken op Riekerhaven creëren. Wanneer de bewoners zich veilig genoeg voelen en actiever worden, krijgen ze de kans om Unit Team zelf aan te sturen.

Samenwerking maakt obstakels minder zwaar, ondanks dat we allemaal verschillende achtergronden in onze gemeenschap, we moeten onszelf eraan herinneren dat respect nog steeds de prioriteit is.