Skip to main content

Meet the team: Jasmine

By 05-08-2020december 14th, 2022Bewoners

Jasmine

 

Jasmine woont sinds december 2021 op Startblok Riekerhaven en begon te werken als beheerder huurzaken in januari 2022. Ze studeert Toegepaste Psychologie en naast haar studie volgt ze iedere week danslessen bij Darebels, opgericht door Mr. Rebels (@Legend_ByMyself). Ze is in maart 2022 begonnen als dans trainee en oefent bijna elke dag.
Met haar studie kan ze op verschillende plekken stagelopen. Wat ze precies wil gaan doen weet ze nog niet, maar ze weet zeker dat ze mensen wil ondersteunen in hun moeilijke periode zodat ze daarna op eigen benen kunnen staan.

 

Samen met een actieve bewoner had ze in maart 2022 Unit Team gevormd voor bewoners die zich niet gehoord en/of veilig voelen in onze community. Daarnaast zijn meerdere bewoners bij het team gekomen met verschillende idee├źn voor inclusiviteit op Riekerhaven. Samenwerking maakt obstakels minder zwaar, ondanks dat we allemaal verschillende achtergronden hebben in onze gemeenschap, we moeten onszelf eraan herinneren dat respect nog steeds de prioriteit is. Ze heeft in 2022 Collega van het jaar gewonnen voor haar bijdrage.

 

Daarnaast beheert ze tijdelijk de PR en communicatie voor Startblok Riekerhaven. De community van Riekerhaven vindt ze heel leuk. De kansen die bewoners krijgen om te kunnen bouwen vindt ze heel inspirerend. Graag zou ze binnenkort een keer dansles geven samen met buren die het ook leuk vinden.