Skip to main content

Clubhuis opening – De foto’s!

By 20-02-2017april 5th, 2017Nieuws

De afgelopen anderhalve maand mochten we twee nieuwe dingen vieren: een halfjaar Startblok en de opening van ons vernieuwde clubhuis (dank aan vier gedreven HKU-studenten). Reden genoeg voor een groot feest!

Op vrijdag 20 februari was dan ook de officiële opening van ons Clubhuis! Het was een groot succes, “heel gezellig”, met mooie muziek en veel bewoners die samen dit event opzetten. Muziek door Startblokkers, externe professionals en verschillende dj’s (waaronder ook bewoners!), hartverwarmende speeches en praatjes, internationale pasjes en dansjes en een enorm goede sfeer. Tijdens de opening jamden bewoners ’the Startblok anthem’, werd op de Ud gespeeld en draaiden bewoner-DJ’s Maher en Thomas de Prinses twee knallende sets.

Naast dat dit event de opening van ‘de huiskamer van Startblok’ was, was het ook de aftrap van de zelforganisatie. Onder zelforganisatie vallen alle activiteiten en initiatieven van en voor Startblok bewoners. Zo werden er al veel verschillende dingen georganiseerd, zoals een voetbaltoernooi, de Language Exchange en Startblok Sport.

Nieuwsgierig en wil je meedoen? Elk weekend houden we nu een Clubhuis Café, open voor iedereen. Check hier de clubhuisagenda.

Bekijk hier een aantal foto’s van de mooie avond:

Foto credits: Ali Awadalla & David Hup