Skip to main content

Activiteiten Overzicht

By 12-03-2018april 5th, 2018Activiteit

 

 • Startblok Borrel – vrijdag 6 april, 21:00 – 02:00uur
  Vrijdag willen we samen BORRELEN in het CLUBHUIS. Zorg dat je je eigen drank meeneemt dan zorgen wij voor de gezelligheid! Zie je daar ūüôā
 • Sporten op Startblok: Zumba¬†– maandag 9 april, 19:30 – 20:30uur
  Startblokker Patricia geeft elke maand een ZUMBA les in het Clubhuis. Samen met andere Startblokkers verbeter jij je MOVES, word je super FIT en heb je vooral veel PLEZIER! Zeker langskomen dus!
 • Filmavond: Baby Driver¬†– dinsdag 10 april, 19:30 – 21:30uur
  Hou je van films? Kom dan naar de filmavond in het clubhuis. Iedereen is welkom! Wij zorgen voor snacks maar eigen drankjes moet je meenemen.
 • Sporten op Startblok: Yoga¬†– maandag 16 april, 19:00 – 20:00uur
  Startblokker Mathilda geeft elke maand een YOGA les. Ben je nieuwsgierig naar yoga? Of ben je op zoek naar een manier om je lichaam en geest meer in balans te krijgen? Kom dan vooral langs!
 • Sporten op Startblok: Bootcamp¬†– maandag 23 april, 19:00 – 20:00uur
  Startblokker Melissa geeft elke maand een uitdagende BOOTCAMP les. Tijdens de bootcamp train je zowel in KRACHT als in uithoudingsvermogen. Iedereen is welkom, van beginner tot ervaren sporter! We verzamelen bij het clubhuis en gaan daarna buiten verder.
 • Startblok Academy: Sign Langauge¬†– dinsdag 24 April, 19:30 – 10:00uur
  Je hebt het vast al voorbij horen komen: de Startblok Academy! Elke WORKSHOP staat in het teken van een ander vakgebied en wordt gegeven door een Startblokker. Deze keer gaat Yara het hebben over GEBARENTAAL!
   
  Wil jij hier meer over weten? Kom dan vooral langs!

 

Dit alles en meer informatie is te vinden op onze facebookpagina’s via de links hierboven of Startblok Riekerhaven Events!
Volg ons ook op Instagram @startblok_riekerhaven en Twitter @StartblokRieker voor meer updates!